Sponsorclinic Van Eeks‏

Team spirit, collegialiteit en een hoop lol …

Dat hebben we vrijdag 19 februari 2016 mogen ervaren bij Team Van Eeks van Autobedrijf en Schadeherstelbedrijf Van Eeks uit Hoogeveen. In 2015 mochten wij kennis maken met dit bijzondere familie bedrijf en hun medewerkers. Wij werden wederom overvallen door hun hartelijkheid toen vrijdag avond er een telefoontje plaats vond om te informeren naar ons rekeningnummer. De heren zijn voorafgaande aan onze clinic gezellig met elkaar gaan eten. 10% van wat hun die avond gegeten en gedronken hebben word op onze stichtingsrekening gestort. Hartelijk dank!

Om 20.30 uur was het zover, we konden de sportzaal van Pro Emmen betreden. Werd er eerst nog een beetje afgewacht,  al snel werd plaatsgenomen in de door hun gespoten sportrolstoelen. Nu zou je verwachten dat ze voorzichtig zijn met de lak, maar niks is minder waar haha. Complotjes werden gemaakt, een- tweetjes ontstonden en er was al een hoop lol op het veld. Na aan korte introductie van de spelregels, die het ene oor in ging en het andere weer uit, zijn de teams gevormd. De heren kende hun eigen krachten niet, er werd veel te hard tegen het bord gegooid, maar die kracht kwam wel van pas bij de lange passes die ontstonden. Samenspel en communicatie dat waren echt de sleutelwoorden.

Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-1 Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-2 Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-8 Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-11 Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-4 Basketbalavond  met sponsor Van Eeks-11

In de pauze werden de gemengde teams samengevoegd. Even op adem komen en de blaren tellen. De oefenpartijtjes hebben Team Van Eeks net niet voldoende skills bijgebracht om te winnen van Team RBB Emmen. Toch wisten zij 4 punten te scoren. Ohhh wat hebben we met zijn allen enorm gelachen. Een heerlijke avond om met elkaar op terug te kijken onder het genot van een drankje, warme hap uit de kippiepan en lekkere hapjes met dank aan Hapjes van Gini uit Nieuw Weerdinge.

Heren nogmaals bedankt!

Sportieve groet,

Nathalie
Voorzitster Stichting Rolstoelbasketbal Emmen
en namens het  Wheelerteam EBV Mustangs