Voorwoord 2014/2015

Het seizoen 2013/2014 loopt ten einde. De competie is al ten einde maar we trainen nog door tot de verenigingsdag op 21 juni. Het was dit seizoen het tweede jaar in de c-divisie.

Er was een wisseling van wacht…….wat oude leden haakten af en nieuwen voegden zich bij ons. Op dit moment hebbben we een sterk en vast team op de vloer.Het team wat nu staat is een team wat goed op elkaar is ingespeeld waardoor  het als team is gegroeid. Wat niet wil zeggen dat er niet aan een aantal dingen nog gewerkt moet worden. Zo worden nog teveel en te vaak schotjes gemist..…er mist nog wat aan techniek en het blokjes zetten voor elkaar gaat nog wel eens mis.

Het chaotische en het gevit onder elkaar is voorbij. Je speelt het spel met z’n allen er zijn geen goeden en slechten…we doen allemaal ons best en dat is de spirit die ik er in wil houden. Dat wil niet zeggen dat je niet bepaalde verplichten naar elkaar toe hebt. Het is van belang dat de conditie en spelregel kennis op elkaar worden af gestemd.

Het was een bewogen jaar voor mij persoonlijk. Na veel blessures en valpartijen stop ik met actief rolstoelbasketbal spelen. Ik blijf de drijfveer en motivator achter het team. Organisatories loopt het nog steeds via mij. Jan zal, met mij op de achtergrond, trainen en coachen Ik zal mij de komende tijd meer bezig houden met de stichting.

Zoveel mooie dingen nog om te doen en nog veel clinics te geven. Tevens kan men een beroep blijven doen op de stichting als het gaat om bijv.  passingen of andere dingen waar men tegen aanloopt. Wellicht kan mijn ervaring helpen bij sommige vraagbakens.

Op naar het volgende seizoen!!