Trainingseizoen 2014-2015 van Start

Trainingseizoen 2014-2015 van Start … door Nathalie

Leden hebben er weer zin in! Lucht in de banden en gaan!

Afgelopen dinsdag werden de eerste ballen weer door het netje gegooid in sporthal Emmerhout. Daarbij hebben we het basketbal seizoen 2014-215 geopend. Vanaf nu trainen we elke dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur om zaterdag 27 september onze eerste wedstrijden van het seizoen te kunnen spelen. We hebben er weer zin in!

Dankzij de schenking van 6 sportrolstoelen van Stichting Rolstoelbasketbal beschikt Stichting “Rolstoelbasketbal Emmen” nu over een uitgebreid wagenpark. Waarmee we ook dit seizoen weer hopen mensen te motiveren om te gaan sporten. Welke beperking je ook hebt. Sporten is fijn en bied veel meer dan alleen het bezig zijn met je lichaam. Want soms wil je dat juist wel even vergeten. Dan is het gezellig om een leuke groep mensen om je heen te hebben. Ervaringen te delen, wegwijs gemaakt te kunnen worden in de wereld van verschillende instanties en ondersteuning te krijgen bij bijvoorbeeld het aanvragen van voorzieningen. Stichting ”Rolstoelbasketbal Emmen” staat als een Team voor je klaar!

Dus heb je zin om eens te komen kijken …
De eerste stap te zetten om lekker sportief bezig te zijn …
Je bent van harte welkom om dinsdag avond van 19.30-21.00 uur een keertje mee te trainen
Je hoeft eerst niets zelfs aan te schaffen. Sportrolstoelen zijn aanwezig om te lenen.

Zien we jouw binnenkort?

Sportieve groet,
Nathalie