Eerste traning is een feit

De kop is eraf!

Gisteravond vond de eerste training  van de Wheelers voor het seizoen 2015-2016 plaats in sporthal Emmerhout. We hadden er allemaal weer zin in. In het begin van de training werden voornamelijk onze kaken getraind. Uiteindelijk gaf trainer Jeffrey  het start sein voor weer een sportief  en gezellig seizoen. 19 september 2015 zal onze eerste competitiedag zijn, dus rustig aan beginnen is er eigenlijk niet bij. Conditie is her en der nog een beetje in zomerstand, maar daar zijn de basisbeginselen weer voor gelegd. De eerste blaren zijn alweer ontstaan. We gaan er een mooi sportief en gezellig seizoen van maken met allemaal onze eigen doelen.

Geblesseerd? Zin om een keertje mee te trainen?
Wij trainen elke dinsdag avond van 19.30 tot 21.00 uur in Sporthal Emmerhout