Wedstrijdverslag 11 Januari 2014

Zaterdag 11 januari was zo ver.

Het Emmer wheeler team naar Hengelo. Met het minimum aan spelers maar een enorme vechtlust gingen ze ten strijde. De eerst wedstrijd was tegen GSVA…een spannende pot. En er werd gebuffeld.  Maar je zag hoe hard de spelers zich volledig gaven. Vorige keer werd de wedstrijd tegen GSVA gewonnen maar nu toch helaas met een paar punten verschil verloren.

Wedstrijd Hengelo 11 januari 2014

Wedstrijd Hengelo 11 januari 2014

Toen moest er gewacht worden om als laatste de laatste wedstrijd te spelen. Wachten betekend fluiten en tafelen.Want echt uitrusten kan dan niet.

De laatse wedstrijd was tegen Grasshopppers een nieuw team maar wat groeit en fanatiek is.
De Mustang hadden geen wissels…..… Dus de vermoeidheid sloop er in…Nathalie werd voordurend geblokt dus werd het spel 4 tegen 4… De Mustangs ginger er voor maar konden ook deze wedstrijd niet winnen maar ook dit keer met een minimum aan puntenverschil

Wel verloren maar heel goed gespeeld. Volgende keer hopelijk met een paar wissels…een winnende pot.