Update

We hebben inmiddels al weer 5 toernooidagen gehad. Dit betekent in totaal 10 wedstrijden waarvan we er 4 hebben gewonnen. Voor een beginnend team is dit een prima prestatie. Ook de verloren wedstrijden waren meestal met een gering puntenverschil. Het team groeit en traint hard. De winst van de afgelopen weken motiveert het team enorm. Het team zoals het nu staat heeft wat wisselingen ondergaan. Zoals ieder seizoen komen er mensen bij en gaan mensen weg. Maar het team zoals het nu staat is perfect op elkaar ingespeeld….

We trainen nog steeds in Emmerhout en een ieder die het een keertje wil mee maken is van harte welkom. Laat even weten dat je komt en ik regel een stoel zodat je mee kan doen. Jan traint en coacht en ik heb een stapje terug gedaan en ben assistent coach en trainer. En indien nodig val ik in het team in. De stichting is gezond maar we zoeken uiteraard nog wat sponsors. Zo kunnen er bijv. banners op de kar tegen een kleine vergoeding worden geplaats en hebben we nog altijd meer geld nodig om stoelen te kopen…

Op het moment dat er meer stoelen zijn kunnen we wat groteren klussen aannemen en dit geld vloeit dan weer naar de stichting zodat we het team kunnen blijven ondersteunen en de bekendheid van het rolstoelbasketballen kunnen vergroten.