clinic Het Assink Lyceum 8 december

Op maandag 8 december waren we te gast in de gymles bij Het Assink Lyceum onderwijs Neede. Wij hebben voor 7 klassen uitleg gegeven over onze eigen beperkingen / handicaps. De leerlingen leerden dat het leven niet ophoudt als je een handicap hebt of dat nou dyslexie is of een geamputeerd been. Verder demonstreerden wij de verschillende rolstoelen en werden de regels doorgenomen van de rolstoelbasketbalsport.

Daarna konden leerlingen aan de slag. De clinic werd afgesloten met een partijtje waarin bleek dat de leerlingen leerden van de tips die zijn gegeven. Er werd al snel makkelijker overgespeeld en veel gescoord.

Deze clinics zijn samen met Sport Federatie Berkelland georganiseerd. Assink Eibergen is op 12 december aan de beurt.

voor foto’s klik hier